Praktijk voor hypnotherapie, psychotherapie, regressietherapie, reïncarnatietherapie, energetischetherapie en relatietherapie in Doetinchem Bel: 06 23346102.

Praktijk voor hypnotherapie, psychotherapie,
relatietherapie, regressietherapie en
reincarnatietherapie in Doetinchem Bel: 06 23346102.

Zonnevlammen

Afgelopen week was er een grote activiteit aan zonnevlammen die nog voortduurt.
Het effect daarvan is op aarde, en in ons lichaam voelbaar.
Er is al lang sprake van een “Solar Flash” en deze uitstoot van zonnevlammen van afgelopen week zou een vooraankondiging kunnen zijn.
Tijdens deze pieken kunnen we last krijgen van allerlei fysieke en emotionele klachten. Dit zou je een soort van opschoning kunnen noemen.
De frequentie van de aarde en dus ook van ons lichaam wordt verhoogd zodat we beter uitgerust zijn voor het leven in de vijfde dimensie.
Vanaf 2012 is die versnelling gaande in het upgraden van 3D naar 5D.
Ik post daar regelmatig over op Fb in de groep Bewustwording 5e Dimensie.
Wanneer we het grotere plaatje kunnen zien dan lijkt veel wat er nu gaande is een vorm van protest van mensen om die overgang te maken van de derde dimensie naar de vijfde dimensie.
Immers de vijfde dimensie is er een van liefde en leven vanuit het hart terwijl de derde dimensie op macht geld en angst gebaseerd is waar een kleine groep mensen het voor het zeggen heeft en vooral zo willen houden.
Hier komt dan ook de techniek aan te pas om mensen te “coderen” zo dat een kleine groep de controle en de macht kan houden.
De ontwikkeling van Kunstmatige Intelligentie gaat ons op een meer vredelievende manier van dienst zijn in de toekomst dan op deze manier.
In de afbeelding staat een meditatie om de kosmische energie te ontvangen.

 1,320 totaal aantal views,  2 weergaven vandaag

You may also like

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x