Praktijk voor hypnotherapie, psychotherapie, regressietherapie, reïncarnatietherapie, energetischetherapie en relatietherapie in Doetinchem Bel: 06 23346102.

Praktijk voor hypnotherapie, psychotherapie,
relatietherapie, regressietherapie en
reincarnatietherapie in Doetinchem Bel: 06 23346102.

hoog gevoeligheid

Hooggevoeligheid

Sommige mensen zijn gevoeliger dan andere mensen. Dan kan er sprake zijn van hooggevoeligheid. De hooggevoeligheid kan op een nadelige manier je werk, je persoonlijk leven en je relatie beïnvloeden.
De hooggevoelige persoon heeft zich als kind vaak anders gevoeld en daarbij kunnen gevoelens van angst en minderwaardigheid zijn ontstaan.
Om te onderzoeken of er sprake is van hooggevoeligheid maak ik gebruik van de wetenschappelijk onderzochte test van Elaine Aron.

We gaan samen de klachten in kaart brengen en een plan opstellen waaraan je wilt werken. De hooggevoeligheid wordt van een nadeel een voordeel, een kwaliteit, waarbij je de goed ontwikkelde intuitie en het goed kunnen waarnemen cq. invoelen kunt gaan inzetten.
Als ervaringsdeskundige ben ik in staat de HSPer (High Sensitive Person) sneller te begrijpen.
3 delige Workshop Hooggevoeligheid

Hooggevoelig? Een Talent!

Hoe pas ik dit toe in mijn werk en mijn relaties

Je hebt het vermoeden dat je hooggevoelig bent. In deze workshop krijg je inzicht in je gevoeligheid en leer je er mee om te gaan. We doen oefeningen en wisselen ervaringen uit in een kleine groep (max. 8 personen).

Hooggevoeligheid heeft voor- en nadelen. Het kan lastig zijn op je werk, in je sociale omgeving, voor jezelf… maar toch hóéft dat niet zo te zijn. In de workshop HSP krijg je praktische tips en concrete adviezen om de valkuilen van hooggevoeligheid om te zetten in mogelijkheden. In groepsverband… juist omdat interactie zo’n wezenlijk deel uitmaakt van het proces gaan we aan de slag in kleine groepen van maximaal acht personen.

  • Leer als HSP je valkuilen en belemmeringen kennen
  • Probeer je hooggevoeligheid NIET te onderdrukken of te negeren
  • Vind de juiste balans tussen activiteit en rust
  • Een leven lang aan de oppervlakte blijven is veilig, maar in de diepte is het stukken interessanter
  • En misschien wel het lastigste van alles: laat je controle en gepieker los, zodat er energie overblijft om te zijn wie je bent en te reageren op de dingen die zich aandienen

Deze workshop bestaat uit 3 dagdelen van uur en is voor iedereen die aan zichzelf wil werken en de gevoeligheid wil leren ervaren als een kracht en een gave en daarmee de innerlijke balans en intuïtie wil vergroten

Voor het aanmelden of meer informatie over deze workshop klik dan op Workshops & Cursussen

 3,327 totaal aantal views,  6 weergaven vandaag