Praktijk voor hypnotherapie, psychotherapie, regressietherapie, reïncarnatietherapie, energetischetherapie en relatietherapie in Doetinchem Bel: 06 23346102.

Praktijk voor hypnotherapie, psychotherapie,
relatietherapie, regressietherapie en
reincarnatietherapie in Doetinchem Bel: 06 23346102.

Nijmegen relatietherapie

Relatietherapie in Doetinchem

Relatietherapie in Doetinchem bij relatietherapeute Els Mientjes. Soms loop je tegen relatieproblemen aan zonder daar echt uit te komen. Dit kan bijvoorbeeld veroorzaakt zijn door een acute pijnlijke gebeurtenis waar je van geschrokken bent of je hebt het idee dat je elkaar kwijt bent geraakt. Relatietherapie helpt om weer nader tot elkaar te komen en elkaar (opnieuw) te leren begrijpen.

In relaties is het belangrijk dat we goed communiceren. Soms kom je er samen niet meer uit en loop je steeds tegen dezelfde dingen aan.

Om inzicht te krijgen hoe de communicatie tussen partners verloopt maak ik gebruik van Transactionele Analyse Hierbij wordt duidelijk in welke rol we zitten en dan kunnen de partners ervaren wat de onderliggende patronen zijn die een goede relatie in de weg staan. Dan ontstaat er inzicht in de patronen en komt er ruimte komt voor oplossingen.

De blinde vlekken die in de loop van de tijd ontstaan in de relatie worden zichtbaar doordat ik spiegel. Deze spiegel helpt de partners om op een nieuwe manier naar elkaar te kijken en komt er weer ruimte om als persoon en als relatie te groeien.

Wanneer we ons zelf en de relatie gelegenheid geven om aan ons zelf en de relatie te werken is het lang niet altijd nodig om uit elkaar te gaan.

Relatietherapie in Doetinchem: Els Mientjes heeft veel ervaring in het succesvol begeleiden van relaties.

 

Gewerkt wordt onder meer met methoden uit Gestalt, Voice Dialogue, NLP, RET, Innerlijk Kindwerk, Rebirthing, Familie-opstellingen, Transactionele Analyse, Regressie- en Reïncarnatietherapie.

 

Hulp & advies in relatietherapie Doetinchem,
Bel Els Mientjes: 06 23346102

 1,873 totaal aantal views,  1 weergaven vandaag