Praktijk voor hypnotherapie, psychotherapie, regressietherapie, reïncarnatietherapie, energetischetherapie en relatietherapie in Doetinchem Bel: 06 23346102.

Praktijk voor hypnotherapie, psychotherapie,
relatietherapie, regressietherapie en
reincarnatietherapie in Doetinchem Bel: 06 23346102.

Mijn naam is Els Mientjes en ik ben psychodynamisch therapeut. Ik heb meer dan 30 jaar in het bedrijfsleven gewerkt, waarvan 25 jaar als mede-eigenaar van een bedrijf. Mijn leven was een harde leerschool, met heftige pieken en dalen.

Een van mijn lijfspreuken is: “Onderzoek alles en behoud het goede”. Dit doe ik ook in mijn werk als therapeut in samenspraak met de cliënt en voel me dankbaar dat ik dit werk mag doen.

Ik ben moeder en inmiddels grootmoeder van 4 kleinkinderen.

Een van mijn cliënten omschrijft mijn manier van werken als volgt: “Altijd als ik bij jou geweest ben, krijg ik een bevestiging van wat ik voel. Dat het klopt. Dat het niet ‘gek’ is en dat het er mag zijn en in welke verhouding ik het moet zien”.

Citaat uit mijn potentieel profiel:
De coachingskracht is de kracht waarmee Els met haar kennis en ervaring, andere mensen kan begeleiden, ondersteunen en sturen. Zij voelt feilloos aan in hoeverre anderen, waar mee ze te maken krijgt, hun energieën weten te gebruiken of te verspillen. Zij heeft hier instinct voor. Zij kan een ieder duidelijk maken wanneer het moment daar is om de belemmerende omstandigheden in hun leven bewust te gaan veranderen. Hierdoor wordt de levensenergie van deze mensen verhoogd. Ze zijn daarna weer in staat om op een gepassioneerde manier hun werkzaamheden op te pakken. Het is vooral de lichaamstaal die zij weet te lezen en waarop zij haar conclusies baseert.

Haar credo is een gezonde geest in een gezond lichaam.

wie-ben-ik-waterfall

 2,911 totaal aantal views,  4 weergaven vandaag