Praktijk voor hypnotherapie, psychotherapie, regressietherapie, reïncarnatietherapie, energetischetherapie en relatietherapie in Doetinchem Bel: 06 23346102.

Praktijk voor hypnotherapie, psychotherapie,
relatietherapie, regressietherapie en
reincarnatietherapie in Doetinchem Bel: 06 23346102.

Alles is frequentie.

Vanmiddag bij mijn oude buurvrouw van 93 op bezoek. Onze welvaartsstaat laat zich daar wel zien. Ze is bedlegerig geworden en peinst er niet over om naar een Verpleegtehuis te gaan. Ze heeft nu een PGB en een verzorgingsteam op maat. Lieve mensen, voornamelijk vrouwen.
Ze vindt het fijn wanneer ik kom, gesprekken zijn diepgaander dan met anderen zegt ze.
Nu kwam het gesprek op een man die ze nooit ontmoet had maar wel aan de telefoon meerdere malen. Ze was erg onder de indruk geweest van zijn stem en werd daar blij van.
Ik vertelde haar dat onze stem een bepaalde frequentie heeft en wanneer we iemand ontmoeten waarvan we zijn of haar stem als prettig ervaren dan resoneert dat bij ons en kan er een moment van herkenning zijn op zielsniveau. Het omgekeerde kunnen we met een minder prettige stem ervaren.

Ik ben helemaal niet bijbelvast maar Johannes heeft het over ” het woord is vlees geworden” Een metafoor dat naar mijns inziens betekent dat evolutionair gezien was er eerst geluid (frequentie), daarna licht enz. Woorden zijn later gekomen.

 1,284 totaal aantal views,  6 weergaven vandaag

You may also like

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x