Praktijk voor hypnotherapie, psychotherapie, regressietherapie, reïncarnatietherapie, energetischetherapie en relatietherapie in Doetinchem Bel: 06 23346102.

Praktijk voor hypnotherapie, psychotherapie,
relatietherapie, regressietherapie en
reincarnatietherapie in Doetinchem Bel: 06 23346102.

Zo beginnen veel sprookjes maar in ons leven zijn er ook volop momenten dat we ons realiseren dat iets “was”.

Dat wat “was” heeft ons inzicht gegeven of iets geleerd.

Tegelijkertijd houden we vaak vast aan iets dat “was” omdat ondanks dat het destructief is we los moeten laten dat wat “was”.

We zijn soms verslaafd aan zaken die niet goed voor ons zijn en om keuzes te maken wordt kracht en wijsheid maar vooral liefde voor ons zelf vereist.

Ik heb geleerd en ervaren dat loslaten een van de moeilijkste dingen is. In loslaten zit overgave. Overgave is een levenskunst en vereist oefenen en aanwezig zijn in elk moment.

Yemaya, de naam van de praktijk heb ik destijds gekozen omdat zij de Godin van de Overgave is.

“Als Yemaya je leven binnenzwemt, duidt dat op een tijd voor overgave. Tors je meer met je mee dan je op een prettige manier aankunt?
Denk je dat je het allemaal alleen moet doen? Ben je op een muur gestuit en denk je dat je alleen door erdoorheen te breken aan de andere kant kunt komen?
Overgeven betekent niet opgeven; je geeft iets over, vraagt om hulp zodat je kunt doen wat je wilt doen.
Je heelheid wordt gevoed als je inziet dat je sommige situaties alleen kunt overwinnen als je je overgeeft aan en openstelt voor iets groters.
Overgeven is een daad van openstellen en vertrouwen. Als we ons openstellen en vertrouwen hebben, laten we godinnen-energie met ons samenwerken om te bereiken wat we nodig hebben.”
Uit: Godinnen Orakel

Het is steeds weer in het diepe springen en je overgeven aan dat was “is” .
Bovendien staan we verandering in de weg wanneer we vasthouden aan het oude. Het universum reageert immers op wat we uitzenden. En om het nieuwe in ons leven te brengen is het van belang dat we de oude patronen veranderen.

Mij helpt inzicht te krijgen in hoe ons bewustzijn op quantum niveau werkt en hoe de nieuwe metafysica een brug vormt tussen materie en bewustzijn. https://www.marinajacobi.com

Afb: Elena Vizerskaya

 1,413 totaal aantal views,  2 weergaven vandaag

You may also like

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x