Praktijk voor hypnotherapie, psychotherapie, regressietherapie, reïncarnatietherapie, energetischetherapie en relatietherapie in Doetinchem Bel: 06 23346102.

Praktijk voor hypnotherapie, psychotherapie,
relatietherapie, regressietherapie en
reincarnatietherapie in Doetinchem Bel: 06 23346102.

Wat me de afgelopen tijd nog het meest bezig houdt is hoe ons bewustzijn werkt.
In mijn werk als therapeut is dit meestal een van de eerste dingen om een client duidelijk te maken hoe ons bewustzijn en dus ons onderbewustzijn werkt. Want als hypnotherapeut ligt daar mijn werkterrein.
Mijn uitleg is dan vervolgens dat er sprake is van grofweg 4 bewustzijnslagen; fysiek, emotioneel, mentaal en causaal.Dat gaat van grofstoffelijk fysiek, naar fijnstoffelijk causaal.

Nu dat causale veld, ons onderbewustzijn, is interessant in therapie. Daar liggen onverwerkte zaken waar via regressie contact mee gemaakt wordt en vervolgens in ons dagbewustzijn gebracht wordt waar het geïntegreerd wordt als zijnde groeien in kracht en bewustzijn.
Dan heb ik het over individueel bewustzijn.

Op dit moment is het vooral het collectief bewustzijn waar onverwerkte dingen duidelijk worden met alle gevolgen wereldwijd.
Collectieve regressie wordt via allerlei media naar buiten gebracht lijkt het en komen er net zoals in individuele sessies veel trauma’s te voorschijn gepaard gaand met boosheid, onmacht, en verdriet.

Wanneer ik er van uitga dat dit collectieve proces dezelfde uitwerking kan hebben als individueel is er zeker hoop.

Afb. Katerina Plotnikova

 1,645 totaal aantal views,  2 weergaven vandaag

You may also like

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x